Avís Legal

Avís Legal Web

PROAUDIT, s.l.p. compleix amb els requisits establerts a la legislació vigent sobre protecció de dades personals i les dades de comerç electrònic. Amb aquesta finalitat, s’ha creat l’Avís Legal següent:

Informació:

Denominació Social: PROAUDIT, S.L.P.

NIF: 58810946 B

Dades d’inscripció: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 10767, foli 164, full 88616.

Nom de dominiwww.proaudit.es

Dades de contacte:

Adreça: Via Laietana, 45, Esc. Un 4 º 2 ª, 08003 Barcelona

Tel.: 34 (93) 4883131

Correu electrònic: info@proaudit.es

DPO contacte (delegat de protecció de dades): DPO@proaudit.es

Condicions d’ús:

Qualsevol persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper de l’usuari, compliment de realització i el compliment rigor legal aquí disposa, així com qualsevol altra prestació que fora d’aplicació.

PROAUDIT, s.l.p. es reserva el dret de modificar qualsevol informació que pogués aparèixer en el lloc Web, sense preavís ni usuaris a aquestes obligacions, que significa prou amb la publicació de la el seu lloc Web.

Vostè accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per PROAUDIT, s.l.p. en el moment en què l’usuari accedeixi al lloc Web.

El lloc Web es pot visitar lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els continguts i serveis d’acord amb la llei, la moral, bons costums i aquest Avís Legal. Amb aquesta finalitat, l’usuari no utilitzar el lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

PROAUDIT, s.l.p. no és responsable per errors o omissions, el contingut del lloc Web o altres continguts que es pugui accedir a través d’ella, o danys derivats de l’ús del lloc Web o per qualsevol actuació realitzada sobre la base d (e) la informació aquí facilitada.

PROAUDIT, s.l.p. ni garantia l’absència de virus o altres elements lesius que puguin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris del lloc Web; o Respostes per danys i perjudicis que tals elements poguessin ocasionar als usuaris o tercers.

El lloc web és informatiu, perquè els seus continguts poden ser modificat, ampliat o eliminat en qualsevol moment, sense previ avís.

PROAUDIT, s.l.p. es reserva el dret d’actualitzar els continguts del lloc Web i/o eliminar-los, així com limitar i impedir l’accés, si temporalment o definitiva, sense previ avís.

Drets de propietat intel·lectual i industrial:

Tots els drets de propietat intel·lectual del lloc Web i tots els seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font, fragment d’àudio, programes informàtics, descàrregues digitals, bases de dades, noms) (comerç, marques, logotips, o qualsevol altre signe distintiu, etc.) que estan o han format part d’això en algun moment, estan protegits per llei i pertanyen a PROAUDIT, s.l.p.

En cap cas es vol dir que l’accés a i l’ús del lloc Web implica la renúncia, transmissió, llicència, transferència, totalment o parcialment, o autorització de cap tipus, per a l’explotació, reproducció, comunicació pública, radiodifusió, difusió o transformació o el lloc web, el seu contingut, entén l’escala indicada en el punt anterior, ni els drets de propietat intel·lectual i/o industrial adjuntant encomani.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt